2018-06-17

1970-tal, 1973-74

Festbild från Motala Stadshotell efter lyckat allsvenskt kval 1973-74 Eva Andersson och Lars Jonsson har startat med segerölen

Festbild från Motalal efter lyckat allsvenskt kval 1973-74 – bussresa hem Anders Lönnberg och Lars Jonsson i samspråk

Festbild från Motala efter lyckat allsvenskt kval 1973-74 Påstigning på bussen – antingen säger Christian Önfelt något som Leif Sundin reagerar på eller är det månne någon form av ”skamgrepp” Leif utsätts för?

Festbild från Motala Stadshotell efter lyckat allsvenskt kval 1973-74 Ett nästan helt lag av allsvenska spelare uppklädda för fest! Från vänster: Benny Johansson, Gustav Jansson, Leif Sundin, Tage Krook, Christian Önfelt(bakom Tage), Jonte Karlsson, som kanske ber till högre makter inför den kommande säsongen, Göran Carsllson och en synbart stolt Tommy Sundin som lyckats med sitt coachmål. Framför i attackställning – ju snart fest – Håkan Hellstrand och Peter Nyström

Festbild från Motala Stadshotell efter lyckat allsvenskt kval 1973-74 Lite senare var det både fler som ville vara med och en tydligt mer uppslupen stämning. Bakre raden: Gustav Jansson, Tage Krook, Michael Lindén, Leif Sundin, som förlitar sig på lagkamraternas stöd, Benny Johansson, Per-Olof Fahlander, Jonte Karlsson. De tre framför Jonte: Christian Önfelt, Håkan Wettersten, Lars Jonsson. Sittande: Jan Lundquist, Håkan Hellstrand, Kjell Östh, Göran Carlsson, Kent Leini. Med visst minne och med uteslutningsmetoden så tillhör ryggen till höger Jan-Lennart Andersson

Festbild från Motala Stadshotell efter lyckat allsvenskt kval 1973-74 Två nöjda killar – coachen Tommy Sundin och ordföranden Benny Johansson

En kille med god planering – Jan Lundquist med solglasögon i slutet av vintern

En minst sagt glad kille – Kjell Östh

Festbild från Motala Stadshotell efter lyckat allsvenskt kval 1973-74 Analyssnack efter några öl brukar ju alltid vara givande – här Peter Nyström som snackar basket med coachen Tommy Sundin