2018-06-15

1970-tal, 1973-74

P57-58 Från vänster – Peter Andersson, Sauli Liukkonen, Per-Erik Persson, Göran Carlsson, Jonte Karlsson, Christian Kullberg, Eskil Boström, Kent Leini, Rolf Fällström, Bror Sederholm Framför spelarna sitter coachen Tommy Sundin

SBBK F59-60 Från vänster – Anne Ekberg, Marie Örnesved, Åsa Forssén, Katharina Jönsson, Maria Högne, Håkan Wettersten(coach), Eva Stuguland, Liliane Munther, Margareta Samuelsson, Marie Kulla, Åsa Hellstrand

Övre raden från vänster: Britt-Marie Andersson(coach), Eva Ljungquist, Eva-Marie Aronsson, Lotta Träff, Lena Tiderman, Susanne Broo, Gustav Jansson(coach) Undre raden från vänster: Lena Ängefjord, Kristine Petersen, Maria Broander, Pia Nyberg, Anette Larsson

SBBK F59-60 Övre raden från vänster: Håkan Wettersten(coach), Inger Broo, Liliane Munther, Christel Malmberg, Eva Stuguland, Anne Ekberg Undre raden från vänster: Katharina Jönsson, Åsa Forssén, Margareta Samuelsson, Åsa Hellstrand, Marie Kulla, Marie Örnesved