2018-06-16

1970-tal, 1973-74

Stor bruttotrupp inför 1973-74 Från vänster: Håkan Hellstrand, Anders Lönnberg, Claes Forsgård, Benny Johansson, Kjell Östh, Peter Sund, Kent Leini, Christian Kullberg, Tommy Sundin(coach), Jonte Karlsson, Göran Carlsson, Christian Önfelt, Gustav Jansson, Michael Lindén, Peter Nyström, Leif Sundin, Jan-Lennart Andersson, Tage Krook

Laget som gick till kval Från vänster: Håkan Hellstrand, Leif Sundin, Benny Johansson, Gustav Jansson, Christian Önfelt, Tommy Sundin(coach), Göran Carlsson, Kjell Östh, Peter Sund, Claes Forsgårdh, Tage Krook

Från vänster: Tage Krook, Håkan Hellstrand, Claes Forsgårdh, Kjell Östh, Göran Carlsson, Tommy Sundin/coach), Christian Önfelt, Gustav Jansson, Benny Johansson, Peter Nyström, Leif Sundin

En liten mer uppslupen lagbild Från vänster: Håkan Hellstrand, Leif Sundin(Benny ville inte att han skulle vara med på bild), Benny Johansson, Gustav Jansson, Christian Önfelt, Tommy Sundin(coach), Göran Carlsson, Kjell Östh, Peter Nyström, Claes Forsgårdh, Tage Krook

Från vänster: Håkan Hellstrand, Leif Sundin, Benny Johansson, Gustav Jansson, Christian Önfelt, Tommy Sundin(coach), Göran Carlsson, Kjell Östh, Peter Nyström, Claes Forsgårdh, Tage Krook

Lite annorlunda lagbild med en coach som skjuter – troligtvis posering för LT-bild Övre raden från vänster: Gustav Jansson, Michael Lindén, Göran Carlsson, Kjell Östh, Peter Sund, Benny Johansson Undre raden från vänster: Claes Forsgårdh, Anders Lönnberg, Jan-Lennart Andersson, Tage Krook, Håkan Hellstrand, Leif Sundin, Peter Nyström Längs fram coachen Tommy Sundin som skjuter bollen

Från vänster: Håkan Hellstrand, Leif Sundin, Claes Forsgårdh, Benny Johansson, Christian Önfelt, Tommy Sundin(coach), Jonte Karlsson, Kjell Östh, Gustav Jansson, Peter Nyström, Tage Krook