2018-06-15

1970-tal, 1973-74

SBBK F59-60 tackar motståndarna – från vänster är det 2-3 spelare som inte syns men nr 5 är Marie Örnesved och sedan kommer Katharina Jönsson, Christel Malmberg, Marie Kulla, Åsa Hellstrand, Liliane Munther och Eva Stuguland på rad

Ser ut som JSM-segrare och är SBBK P57-58 och spelarna från vänster är Peter Andersson, Sauli Liukkonen, Per-Erik Persson, Göran Carlsson, Jonte Karlsson, Christian Kullberg, Eskil Boström, Kent Leini, Rolf Fällström och Bror Sederholm. Framför killarna sitter coachen Tommy Sundin

SBBK F59-60 ser ganska nöjda ut och de som sannolikt vunnit något är; Övre raden från vänster: Håkan Wettersten(coach), Maria Högne, Eva Stuguland, Katharina Jönsson, Inger Broo Undre raden från vänster: Margareta Samuelsson, Åsa Forssén, Marie Örnesved, Anne Ekberg, Marie Kulla och Åsa Hellstrand

SBBK F60-61 Från vänster – ??, ??, Eva Johansson, Linda Laretei, Håkan Wettersten(coach), Maria Högne, Anna Håkansson, Raija Kettunen, Marie Kulla och Marie Örnesved

SBBK P60 Övre raden från vänster: Peter Robertsson, Mats Gustavsson, Mikael Linnusaar, Thomas Persson, Per-Olof Sundman. Mellan raderna: coachen Per-Olof Fahlander Undre raden från vänster: Jonas Samuelsson, Tim Pettersson, Ola Waldhagen, Håkan Sundin och Timo Jumisko

SBBK P58 Från vänster – Gert-Åke Nordin, Bror Sederholm, Eskil Boström, Per-Erik Persson, Peter Andersson, ??, Kent Eriksson Framför spelarna coachen Håkan Wettersten

SBBK F59-60 Från vänster – Anne Ekberg, Marie Örnesved, Åsa Forssén, Margareta Samuelsson, Maria Högne, Håkan Wettersten(coach), Eva Stuguland, Katharina Jönsson, Inger Broo, Marie Kulla, Åsa Hellstrand

SBBK P60 Övre raden från vänster: Thomas Persson, Peter Robertsson, Mikael Linnusaar, Mats Gustavsson, Timo Jumisko Mellan raden coachen Per-Olof Fahlander Undre raden från vänster: Håkan Sundin, Ola Waldhagen, Tim Pettersson, Jonas Samuelsson

SBBK F59-60 Övre raden från vänster: Håkan Wettersten(coach), Inger Broo, Liliane Munther, Christel Malmberg, Eva Stuguland, Anne Ekberg Undre raden från vänster: Katharina Jönsson, Åsa Forssén, Margareta Samuelsson, Åsa Hellstrand, Marie Kulla, Marie Örnesved